Корнелия в НС: Закъсняхте! Тайно смениха ръководствата на 65 болници

Новини
09:41 - 22 Април 2021
5164
Корнелия в НС: Закъсняхте! Тайно смениха ръководствата на 65 болници

Не целяхме ГЕРБ просто да остане в изолация, а Бойко Борисов да не е премиер, идеята беше да се променят и 2-ия и 3-ия ешелон на властта да бъдат променени. 

Това заяви Корнелия Нинова от парламентарната трибуна. 

Соцшефката обясни, че са сменени ръководствата на 65 болници, докато депутатите се колебаят за мораториума върху действията на МС.

Закъсняхте!, обърна се Нинова към депутатите, като припомни че предложението на БСП е било отхвърлено от ДПС и новите партии.

Нека всеки решава каквото иска, не се бъркаме в решенията на други партии, но няма да позволим да се твърди, че БСП саботира анти-ГЕРБ фронта, разгневи се соцпредседателят. 

Старото задкулисие се наблюдава и в този парламент, заключи Нинова.

Новите партии насочиха стрелите си към БСП вместо срещу общия ни опонент ГЕРБ, за който уж декларираха преди изборите, че искат да сменят. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна при представяне на мотивите на БСП за мораториум върху решения на Министерския съвет в оставка, заяви Нинова.

Щяло било да попречи на проверката на сделките и на ревизията на политиката в последните 4 или 10 години. Абсурдни твърдения, оправдания. Много интересно, че насочихте тези стрели към БСП вместо срещу общия ни опонент ГЕРБ, за който уж декларирахте преди изборите, че искате да сменим от властта", отсече лидерът на БСП.