Коронавирусът удари и Славчо Атанасов

Екскметът на Пловдив се чувства добре, включва се онлайн в заседанията на НС

Новини
12:39 - 01 Декември 2020
1564
Коронавирусът удари и Славчо Атанасов

Коронавирусът удари и бившия кмет на Пловдив и сегашен  депутат Славчо Атанасов.

Инфекцията вече порази трима от последните петима градоначалници. Преди него от коронавирус се излекува настоящият кмет Здравко Димитров, който утре се завръща на работното място. 

Преди дни стана известно, че е заразен и друг бивш управник - Спас Гърневски, който също в момента е народен представител от ГЕРБ. 

„Засега съм добре. Положителният тест излезе преди няколко часа и съм се изолирал у дома. Надявам се да мине леко и да не се налага да ходя в болница“, обяви пред "Марица" Славчо Атанасов.

Той уточни, че ще продължи да работи в парламента, като ще участва в заседанията онлайн. „Приехме бюджета, но предстои гласуването на други важни закони, а в парламента трудно се събира кворум“, каза още Атанасов.

Той призова всички хора да се пазят, защото вирусът вече е навсякъде. „Спазвах мерките, но въпреки това се заразих. Ситуацията е изключително сериозна, а натискът върху здравната система, лекарите и медицинските кадри – все по-голям. Да бъдем отговорни и да не си играем с огъня“, призова Атанасов.