КОШМАР! Изверг поля с бензин и запали гаджето си

Ревнивецът Виталий искал само да изплаши Анастасия, за да не го изостави

През ключалката
18:20 - 12 Юли 2019
18055
КОШМАР! Изверг поля с бензин и запали гаджето си

Кошмарна новина от Украйна! 22-годишната Анастасия Ковалева била запалена жива от гаджето си Виталий Чайковски, който искал само да я изплаши, за да не скъса с него. Извергът е арестуван и обвинен в убийство, извършено на 2 юли в град Запорожие, Южна Украйна.

Трагедията станала, след като Виталий обвинил Анастасия, че флиртува с други мъже, твърдят разследващите. Меджу гаджетата се развихрил лют скандал, а малко след патакламата Анастасия излязла от апартамента, за да се поразходи и да даде време на ревнивия си приятел да се успокои.

Виталий и Анастасия на разходка сред природата

Докато тя била навън, Чайковски отишъл до близката бензиностанция и купил бутилка бензин. След това зачакал нейното завръщане близо до входа на сградата. Когато тя се появила, той излял течността върху нея и я запалил със запалката си.

Според свидетели, присъствали на гледката, жената моментално се превърнала в пищяща огнена топка заради неописуемата болка.

Чайковски все пак опитал да изгаси пламъците с тениската си, но напразно. Анастасия била закарана в спешното отделение, където лекарите констатирали 90 процента изгаряния по тялото. Докторите извършили няколко животоспасяващи операции, но младата жена починала от раните си.

Виталий в съдебната зала

Виталий Чайковски бил арестуван на местопрестъплението. Полицаите го открили да седи на земята и да гледа обгорените си ръце. Той получил медицинска помощ и след това бил закаран в ареста. Украинецът признал за извършеното престъпление и казал, че искал само да я изплаши, за да не го изостави.

Нейна приятелка казва, че тя много го е обичала и вероятно щяла да се омъжи за него, но Виталий постоянно я е ревнувал. Ако бъде признат за виновен, Виталий Чайковски ще лежи 15 години в затвора.

Превод от в. „Дейли Мирър”