КОШМАР! Полицаи били и влачили жена в столичен квартал (СНИМКИ)

Актуални новини
16:40 - 30 Юли 2021
16367
КОШМАР! Полицаи били и влачили жена в столичен квартал (СНИМКИ)

Жена от столичен квартал е нападната и тормозена от полицаи от 4 РПУ, за това разказа самата пострадала пред Lupa.bg.

"Имам проблемен съсед, който е подал сигнал срещу мен за някакви кабели. Вследствие на сигнала, на 28 юли вечерта полицаи позвъниха вечерта на вратата ми. Искаха да нахлуят вкъщи. Аз отказах да ги пусна. Поискаха личната ми карта, отказах да я дам. Последва влизане с взлом в апартамента ми. Започнаха да ме бутат, да ме заплашват. Влачиха ме по стълбите до патрулката навън", разказва ужасената Д.А.  

По думите й те я нападнали като я обвинили, че е ударила полицай. "Не съм удряла никого. Единствено избутах полицая, който първоначално бе запрял вратата ми с крак. Това повод ли е да ме удрят и влачат по стълбите?", попита жертвата.

"На всичко отгоре кучето ми от стрес избяга, търчеше по стълбите, а те не ми дадоха да си заключа апартамента. Ревях и им се молех да си заключа апартамента и да намеря кучето. Накрая единият се смили и ми разреши да прибера кучето и да заключа. След това с белезници ме вкараха в патрулката. Седях в районното до 29 сутринта. Цяла нощ прекарах там сякаш съм извършила престъпление, а дори не знаех в какво съм обвинена. При толкова престъпници на свобода, те тормозят невинна жена...Пълно безумие", коментира жената.

По думите й освен рана на главата, двете ръце са й били подути като едната е била с голям оток. Адвокатът ме посъветва да отида в съдебна медицина, но към момента отоците спаднаха и не зная дали би имало смисъл, коментира тя.

Жената е категорична, че още не може да се съвземе от шока и се притеснява за живота си.