Космически ковчези евакуират човечеството

Те са подготвени от древните раси под земята и на Луната, казва Майкъл Сала

Мистика
23:43 - 16 Юли 2022
8817
Космически ковчези евакуират човечеството

Експертът по екзополитика доктор Майкъл Сала се опитва да успокои човечеството, като казва, че ако се случи глобална катастрофа, има огромни кораби, готови да доставят хората на безопасно място във Вселената, съобщава Daily Star.

Огромни кораби, заровени под земята, са готови да евакуират голям брой хора, животни и растения от планетата в случай на глобална криза, казва Майкъл Сала. Той е признат експерт по екзополитика, който изучава взаимодействието между човешката политика и извънземните дела. В миналото Сала твърди, че рептилите са готови да ръководят „фашистката“ система на Земята, но по-късно признава, че тази заплаха е била „неутрализирана“.

Сега, говорейки в подкаста Shaun Attwood Unleashed, ученият казва, че огромни космически кораби могат да приемат хора, ако настъпи глобална катастрофа.

„Вероятно имам около шест източника, които ми казват за тези космически апарати, които са на Луната, по цялата Земя и които не са в други части на Слънчевата система“, казва Сала.

Той уточнява, че един от неговите източници в момента е в американската армия и дори е участвал в няколко тайни мисии, като се е качвал на тези космически апарати, наричани още космически ковчези. Бил е на космически ковчег в Атлантическия океан, а също и на Луната.
Майкъл Сала уточнява, че космическите ковчези са мегакораби, които трябва да действат, ако възникне глобална криза, която би направила Земята необитаема.

„Наистина изглежда като ковчег, както е описано в легендата за Ноевия ковчег. Той е много голям - като кораб - и е проектиран да евакуира голям брой хора, животни и флора по време на бедствие“, настоява Сала.

„Очевидно тези неща са заровени навсякъде по Земята. Те ще се активират, когато се окажем в исторически момент, в който нашата цивилизация се срива по отношение на смъртта на нашата екосистема поради някаква политическа, военна или географска катастрофа.

Те са там като гаранция и са били поставени там от древните раси, които са имали идеи и знания за последните времена", казва още Майкъл Сала.