Костадинов: 358 000 българи станахме жертва на пропаганда на чужди агенти

"Възраждане" може да предложи и кабинет, и бюджет, отсече лидерът на партията

Новини
10:59 - 12 Април 2023
2581
Костадинов: 358 000 българи станахме жертва на пропаганда на чужди агенти

Обръщам се само към моите сънародници, защото трябва да бъдем преди всичко  българи. Изминаха 10 дни от изборите, за да има оценка на това, което предстои. Но времето е недостатъчно за медийната вакханалия. Знайни и незнайни политолози и политици, доносници на американското посолство се отдадоха на разюздана кампания и 358 000 българи бяха наречени прости, некадърни, невежи, плебеи, лумпен пролетариат. Така започна речта си пред парламента от името на "Възраждане" лидерът й Костадин Костадинов.

А тези българи искаме само едно - да живеем в достойна и независима държава. но това бе определено като заплаха от чуждите агенти, доносниците...Сега българския народ ще го превърнем в маса, годна да е само донор на господарите си извън страната. Такава държава се нарича колония, отсъди той.

Правителството на САЩ е изхарчило 100 милиона за антируска пропаганда, не пропусна любимата си тема Костадинов.

Сега, тези чужди агенти, наричат нас - свободните, с поредица от обидни прозвища и епитети, каза костадинов. Те искат нас да ни няма, не нас "Възраждане", а нас - целия български народ, отсъди той.

Можеш да лъжеш народа за известно време, част от народа за известно време, но не може целия народ през цялото време, обърна се към старата поговорка шефът на "Възраждане". 

Тия, които люлеят робската люлка, искат да ни няма, но ние сме тук, отсече той.

Ние сме служители на нашите избиратели, пратихте ни тук за българската финансова независимост да не допуснем война, фалит и да защитаваме националния интерес. За тези приоритети сме готови да говорим с всички, заяви Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" припомни за подписката за референдума срещу еврото и се похвали, че получили писма от цял свят. Изключение бе Турция - оттам не получихме нито един подпис. Затова е време срамната пародия на изборния процес там да бъде прекратена, заяви Костадинов.

Трябва да сме откровени с българите. Няма нормален българин, който да иска да се ангажираме в този братоубийствен конфликт, заяви Костадинов по темата за войната в Украйна. Ролята ни може да е само посредническа, и никаква друга, отсече шефът на Възраждане.

Каня всички на разговор за предоговаряне на Плана за възстановяване, отправи предложение Костадинов. Това не е договор, а диктат. Не трябва да слушаме брюкселските автократи, а с националния интерес, подчерта Костадинов.

Готови сме да предложим и правителство, и бюджет, увери той. 

Няма да позволя тези, които откраднаха миналото на нашите родители,  да осквернят бъдещето на нашите деца. Време е България да е свободна държава, сами да пишем историята си, завърши емоционално речта си Костадинов.

Снимка: Агнес Методиева