Костадинов: Маските и ваксинацията са безумни!

Новини
18:53 - 17 Септември 2021
10083
Костадинов: Маските и ваксинацията са безумни!

Маските са вредни за здравето на гражданите. Това коментира в ефира на бТВ Костадин Костадинов.

Че на вас кой Ви каза, че маските са полезни, отговори той в отговор на въпрос на Ризова кой му казал, че маските са вредни. 

Лекарите казват, че маските вредят, увери той.

СЗО е със статут на едно НПО. Какво точно казва тя и защо трябва да се съобразяваме? Те казват, че има пандемия. Къде е тази пандемия!? Да, всеки ден умират хора. Всеки ден в България умират между 200 и 300 човека и една много голяма част от тях умират от много тежки хронични заболявания, посочи той.

Огромната част от починалите от К19 всъщност имат много тежки хронични заболявания и никой не казва на каква възраст са тези хора, посочи той.

Безспорно тази болест не е безопасна, както не са безопасни грипът и много други болести, коментира Костадинов. 

Грипът пред последните две години някъде изчезна. Хиляди хора си отидоха от грип, но тогава никой не затвори държавата. Това, което ние казваме е, че тези мерки към настоящия момент вредят. Те са доказано вредни и безсмислени и затова не бива да се налагат. Такова беше мнението и на президента, когато се срещнахме с него през месец февруари, посочи той.

Но сега неговото правителство го налага. Той тогава каза, че тези мерки не дават ефект и трябва да се наложи по-висока хигиена. Но това с маските е безумие, принудителната ваксинация също.

Как може да се казва, „че няма принудителна ваксинация ,след като има университети и работодатели в България, които карат хората или да се ваксинират, или да дават два пъти седмично по сто лева за тестове. Еми дайте вие 800 лева на месец за тестове и тогава казвайте, че няма принудителна ваксинация, коментира Костадинов.

Научих от хора от службите, че съм подслушван, защото съм заплаха за държавата и за нейните институции. ДАНС са организирана престъпна група. Ние сме заплаха с това, че искаме България да бъде свободна и независима държава. Искаме да се управлява от нас българите, а не от някакво чуждо посолство, коментира още Костадин Костадинов.

Не само аз, цялото ръководство на "Възраждане" е подслушвано по този начин.

Хората от Възраждане са най-сериозната заплаха за хората, които превърнаха страната в управлявана отвън и зависима територия, коментира той.

Ние смятаме да управляваме държавата. Да, ние! Да, ние от "Възраждане" ще управляваме държавата и смятаме да накажем тези хора, които допускат Америка да взима решенията вместо нас, българите. Ще ги съдим за предателство, всички тези, които продават българската народност, които ни унищожават, посочи той.