Костадинов: Предлагаме кабинет на "Възраждане" ако не сега, при следващия вот

ПП и ДБ не се понасят органически, мразят се и техните избиратели, отсъди шефът на "Възраждане"

Новини
20:32 - 02 Април 2023
3081
Костадинов: Предлагаме кабинет на "Възраждане" ако не сега, при следващия вот

Независимо от окончателните резултати, безспорно "Възраждане" печели най-голям ръст, заяви Костадин Костадинов след първите прогнозни резултати. Увеличили сме избирателите между 150-170 000 гласа, похвали се той. 

Единственото правителство което ще подкрепим е с наш мандат, не очаквайте от нас променливо поведение като всички останали, изпъчи се Костадинов.

60 на сто от българите не излязоха да гласуват и това е най-големият проблем. Две трети зачеркват българската държава. Две трети пасуват, подчерта той.  

Политическите партии са 2 - Възраждане и всички останали, останалите нямат различия помежду си, заяви Костадинов.

Готови сме да предложим кабинет на "Възраждане" ако не сега, на следващите, когато ще сме първи, отсече Костадинов.

Изборите дават възможност да се поправят грешките. Страшно много българи сега поправят грешките си, заяви той.

При нас влизат хора, които са били за други политически партии, отварят си очите, заяви Костадинов. статуквото агонизира, заключи той.

Ще помогнете ли да се случи един съюз и да сте част от аргумента да го има? До момента в който излезе поредният списък "Магнитски" с участието на Владислав Горанов, политиката на ГЕРБ спрямо ПП беше остра, в момента в който това се случи, Борисов смени модела, ходил е 3 пъти до американското посолство, заяви Костадинов   

Могат да си направят проамериканско правителство ПП-ДБ и ГЕРБ, иронизира той. Тези формации не се понасят органически и техните избиратели, обясни Костадинов. Ако угодят на американския посланик, ще съсипят партиите си, каза той.  

Най-големият ни враг е апатията, заключи Костадинов.

Докога ще позволяваме това гласуване от Турция? Политическата мафия тормози собствения си електорат, атакува лидерът на "Възраждане" след като процентите на партията му задминаха тези на ДПС.