Костя Копейкин гони журналисти и говори за нови избори

"Възраждане" ще подкрепи мандат само и единствено на "Възраждане", заяви лидерът на партията

Новини
10:41 - 05 Октомври 2022
4440
Костя Копейкин гони журналисти и говори за нови избори

Компромиси с нашите принципи не правим. Няма да стоим в една стая с Вас. Това заяви лидерът на Възраждане Костадин Костадинов и помоли част от журналистите в залата да напуснат, защото са "част от жълтите медии, които изкривяват действителността".

Минути след началото и след отказ на "представителите на чуждите медии" да напуснат, Костадинов стана и каза, че няма да има пресконференция, ако има представители на Медиапул, Капитал и Дневник.

Моралът ми като гражданин и като политик не ми позволява да споделям едно пространство с тях, изключително не хигиенично е това, което вашите колеги от Дневник правят, категоричен бе той, напускайки залата в сградата на БТА.

"Възраждане" ще подкрепи мандат само и единствено на "Възраждане". Готови сме да вземем третия мандат, ако президентът реши да ни го даде, каза Костадинов.

Той прогнозира, че най-вероятно отиваме на нови избори.

"Готови сме с кабинет. Единственият ни партньор е българският народ. Ще дадем преговорен екип. Влизането на България в Еврозоната ще унищожи икономиката ни и българския лев.Смятаме, че трябва да има референдум по въпроса", обясни лидерът на "Възраждане".

По думите му от ГЕРб са го развеселили и той заяви: Борисов трябва да мълчи, а не да говори.

Костадинов е категоричен, че иска да общува само с чистоплътни.

Костадин Костадинов нападна НАТО, по думите му заради тях ни намалявал отбранителният потенциал. "ЕС и НАТО не са едно и също нещо, ние не чуваме нищо в посоката за решаване на проблемите ни", смята той.

Най-важното нещо е България да продължи да живее в мир, правителството, което се създава има за цел да вкара страната във война, отсече още лидерът на "Възраждане".