Костя загрижен за Кирил: Да потърси квалифициран психиатър

"Възраждане" не участва в плаващи мнозинства, отрече лидерът

Новини
12:52 - 22 Юни 2023
1955
Костя загрижен за Кирил: Да потърси квалифициран психиатър

"Още от самото начало казахме, че това правителство няма да бъде стабилно, няма да издържи дълго само ще предизвика по-сериозна политическа криза. Виждаме, че политическата криза не се реши, а се задълбочава, защото предстои да се избират ръководители на институции с изтекъл мандат, за които съм сигурен, че няма никаква договореност вътре в тази т.нар. коалиция между ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС". Това коментира в кулоарите на Народното събрание председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Да потърси квалифицирана психиатрична помощ", посъветва косвено Кирил Петков Костадинов, отказвайки да коментира думите му от по-рано днес, че ГЕРБ търси и плаващи мнозинства, за да прокарва законопроектите си.

"Избягвам да коментирам думите на г-н Петков, откакто нахълта в стаята ни с очевидно неадекватно поведение. Смятам, че най-доброто, което може да направи той за себе си и за държавата, е да потърси квалифицирана психиатрична помощ."

Костадинов бе категоричен - партията му не участвала в "плаващи мнозинства". А напротив - имало очевидна "стабилна коалиция" между ПП/ДБ, ГЕРБ и ДПС.

"ДПС гласува този кабинет, да не забравяме, че те участват в част от решенията, които взимат. И това, че имат дребни личностни противоречия, не значи нищо", отсече партийният лидер.