Коя е Розата от "Маскираният певец"?

Жана Бергендорф, Роберта или Есил Дюран се крие зад мистериозната маска

През ключалката
15:05 - 02 Ноември 2019
10299
Коя е Розата от "Маскираният певец"?

Образът на Розата от “Маскираният певец” е сред най-мистериозните в шоуто. До момента се изредиха предположения за поне 5-6 певици, които могат да стоят зад загадъчната маска.  Дори най-големите фенове на предаването не са 100% сигурни чий глас изпя “Излел е Дельо хайдутин” миналата събота, видя Lupa.bg.

Три неща са сигурни - тя е певица, висока 170 см и не е Мариана Попова. Вземайки предвид жокера от последното предаване - че е била част от вокална група “Врабчетата”, е логично да предположим, че е Жана Бергендорф. Освен това, както е очевидно от първото предаване, Розата е минала през много трудности. “Бодат ме, тъпчат ме, но аз винаги се изправям и стоя гордо на моята планета”, казва жената под маската. Бергендорф е била жертва на домашно насилие.

Другият възможен вариант е певицата Роберта. Освен че е достатъчно талантлива, за да се крие под маската, отговаря на едно от най-важните изисквания - преподава пеене на деца. Розата потвърди, че е така по време на третия лайф. Роберта преподава вокална техника в Националното музикално училище “Любомир Пипков”.

Третата опция е това да е Есил Дюран, тя е талантлива певица, която се занимава с дизайн, т.е. умее да шие, което е една от уликите. Освен това панелистите я попитаха дали се занимава професионално с фолк. Нейният отговор бе: “Да, всеки ден репетирам”.