Коя е тази певица?

Алисия стана блондинка в новия си клип “Инсомния”

Нещо за четене
15:37 - 02 Май 2023
8387
Коя е тази певица?

Алисия промотира новата си песен „Инсомния“. Попфолк звездата на Ара Мюзик изненада с чисто нова визия, като е заложила на русия цвят за косите си. Клипът е доста интригуващ и не отстъпва на музикалните проекти на световноизвестните изпълнители. По думите на певицата проектът „Инсомния“ е минал през много препятствия и реализацията на видеоклипа е отнела доста време.

„Този проект го правя от 2 години – имахме проблеми около заснемането му. Но съм много благодарна на Тони Стораро, че ми помогна да закупя правата на песента – тя е на турски композитор“ – сподели тя.

Хитовата изпълнителка поздрави целия екип замесен в „Инсомния“ и изказа големи благодарности към режисьора Виктор Антонов – Rikk, който определя като много креативен и пълен с идеи професионалист.

Звездата добави, че има изключителна симбиоза между тях по отношение виждания за успешен и модерен продукт. За текста хитовата певица разкри, че е отново нейно дело, но този път, за разлика от „Телефона“, взима участие и нейна фенка.

„Често ми се случва да ми пишат мои фенове в социалните мрежи, да ми пращат текстове и какво ли не. А аз съм човек, който обича да подава ръка на млади таланти и да работи с нови автори. Тази моя почитателка ми беше изпратила отдавна един текст. Но в момента тя не знае, че той е използван в „Инсомния“. Надявам се да се зарадва, когато разбере“ – обясни тя в „CoolT“ по bTV.