Коза пусна език на Аксения от „Фермата“

В шоуто пламна страстна, но леко смущаваща история

Нещо за четене
11:26 - 19 Октомври 2022
2700
Коза пусна език на Аксения от „Фермата“

Страстна, но леко смущаваща любовна история пламна във „Фермата“. Една от козите си падна по красавицата в стопанството, домакинята Аксения, която тази седмица е ратай и старателно се грижи за животните, видя Lupa.bg.

Малко след изгрев, щом риалити героинята влезе в обора, клекна и започна да дои козите, една от тях веднага пристигна при нея и стартира интимната си офанзива. Чифтокопитното навря муцуна във врата на Аксения, започна да се гали в кожата й и нежно да пасе косата й. След като участничката не реагира на тези ласки, козата палаво й пусна език. „Без близане! Без, близане! Ох, боже, каква коза си ти бе! Стига!“, развика се през смях Аксения. Животното обаче не отрази командите й и претендентката за стоте бона официално се оплака от него.

„Моята приятелка, козичката, продължава с масажите, не ме оставя на мира!“, накова тя нахалницата пред продукцията. 

Въпреки сложните си отношения с любвеобвилната коза, Аксения се справя отлично в обора и дори дои повече мляко от мъжете ратаи. Само преди четири седмици обаче не беше така - тогава домакинята от Поморие влизаше със сълзи на очи при животните, ужасена от селската работа, защото все още беше новобранец в стопанството.