Кожа и кости: Бивш кечист свалил близо 50 килограма за роля

Дейв Батиста не прилича на себе си след драстичното отслабване

Нещо за четене
15:53 - 09 Септември 2024
1734
Кожа и кости: Бивш кечист свалил близо 50 килограма за роля

Холивудската звезда Дейв Батиста изуми феновете с драматична трансформация, като показа, че е отслабнал драстично, за да играе в нов филм.

55-годишната американска екшън звезда е добре известна със своите големи мускули, останали му от времето, в което бе известна кеч звезда. Въпреки това Батиста свали трудните за вярване близо 50 кг, за да изиграе нова роля във филм, наречен „Играта на убиеца“.

Дейв Батиста играе герой на име Джо Флъд в предстоящия екшън-комедиен филм, в който си партнира със София Бутела, Тери Крюс и колегата му от „Пазители на галактиката“ Пом Клементиеф. Съобщава се, че актьорът е прекарал

година и половина на интензивна диета, за да влезе във форма за ролята си.

Започвайки кариерата си като Дийкън Батиста през 2002 г., американският борец бързо направи впечатление с масивната си физика. Ребрандирайки се като Батиста, той спечели шест световни титли, побеждавайки легенди като Джон Сина, Гробаря, Трите Хикса и Ранди Ортън. По време на кариерата си в кеча Батиста обикновено тежи около 130 килограма, но в най-тежкия си период той достига зашеметяващите 168 килограма.

Обсъждайки новата си роля, той каза на Крис Ван Влиет: „Страхотно се чувствам, това е може би най-лекият период, в който съм бил, откакто бях на 19 години. Най-тежкият, който някога съм бил, е близо 170 кг. Когато започнах да се боря бях около 140.

През по-голямата част от моята кариера в кеча бях около 130-ина килограма. Сега съм около 100. Когато отидох преди година и половина за прослушването минавах 147 кг. И тогава започна кошмарът.

Свалянето на това тегло беше предизвикателство.

Сега съм много внимателен към диетата си."

Неотдавна кечистът, който сега вече трупа солидно резюме като актьор, заяви, че иска да се отърве от масивната си физика, защото иначе не може да се сдобие със сериозни роли в Холивуд.