Кръчмар уби клиент по време на скандал

Новини
11:00 - 13 Юли 2020
5218
Кръчмар уби клиент по време на скандал

Млад мъж е бил убит с ритници в лицето при скандал между две компании в свищовска механа. За кървавото престъпление е арестуван синът на собственичката на заведението. 

Драмата се разиграва в събота вечерта, когато в заведението отива семейство от Свищов. Баща и двамата му синове заедно с приятели празнуват, а на съседна маса има друга компания от млади дами.

Започнали закачки, които прераснали в свада. Семейството си тръгнало, но при плащане на сметката възникнал юмручен бой между сина на стопанката и бащата. Той бил повален на земята, след което един от синовете му влязъл в лют спор със собственичката, която също била набита. Тогава се намесил синът й, който започнал да раздава каратистки хватки и повалил опонентите, описва драмата в. “Борба”.

Един от синовете на поваления на земята баща се навел над него да провери какво е състоянието му.  Тогава младият мъж получил два удара в лицето с крак от сина на собственичката. И двата се оказали смъртоносни и клиентът издъхнал. Часове по-късно младият управител на механата е арестуван.