Край на Американската мечта: Фолк певицата Теодора се разведе тайно, върна се в България

Изпълнителката живя 8 години в САЩ

Нещо за четене
17:46 - 17 Октомври 2022
45315
Край на Американската мечта: Фолк певицата Теодора се разведе тайно, върна се в България

Фолк певицата Теодора се е развела тайно с мъжа си Иво, с когото живееше в огромен палат в Америка, научи Lupa.bg. Двамата станаха семейство през 2016 г. и спретнаха пищна церемония пред прочутите фонтани на хотел "Беладжио" в Лас Вегас. Брюнетката прекрати кариерата си у нас зарди мъжа си и дъщеря им Мими, но преди дни се завърна в родината си и сензационно заяви, че се завръща към музиката.

Тя вече е заснела два видеоклипа върху новите си песни „Ще се видим скоро“ и „Либе ле“. Заглавията не са от изворния фолклор, а са изцяло авторски композиции на македонска основа. „Ще се видим скоро“ е по музика на самата певица и е на емигрантска тема.

Нотите ѝ се родили по време на пандемията в Америка, където изпълнителката живя 8 години, и са създадени по стихотворение на Йордан Гергов. За аранжимента се погрижи македонският композитор Сашко Митковски.

„Либе ле“ пък е дело един от доайените на първия форум за македонска песен „Пирин фест“ Никола Ваклинов.

Режисьорският екип на Ненчо Касъмов избра за локация на лентите Гигинския манастир „Св.св. безсребреници и чудотворци Козма и Дамян Асийски“, известен още като Църногорския манастир.

Теодора с пълна сила стартира звукозаписна дейност както във фолклора, така и в модерния фолк и вече репетира за първите си участия след по-дългата музикална пауза, която направи след като роди дъщеря си Мария. Бившият й съпруг Иво е българин, живеещ от много години в Америка, който е с добро финансово положение.