Край на дружбата: Любо Нейков и Евтим Милошев скарани за пари?

Двамата бивши съдружници вече не работят заедно

Нещо за четене
21:09 - 31 Август 2023
22999
Край на дружбата: Любо Нейков и Евтим Милошев скарани за пари?

Комикът Любо Нейков и съдружникът му Евтим Милошев, които направиха един от най-успешните продуцентски тандеми, вече не работят заедно по нови проекти и с общия им бизнес на практика е свършено. Двамата продуцираха едни от най-гледаните сериали и предавания, но вече почти не поддържат никакви контакти, съобщава в. "Ретро" в последния си брой.

Още през 2019 г. двамата разделиха част от фирмите си, но в други продължиха да бъдат съдружници. Милошев реализира свои проекти самостоятелно. Последните няколко месеца се оказали повратни за партньорството им. Комикът лаконино споделя, че Евтим си движи "своите проекти", с които той не бил особено запознат и нямали намерени за в бъдеще да работят пак заедно. Според запознати, двамата дългогодишни ортаци се сдърпали преди няколко години заради пари, а сега отчуждението им не е тайна за никого в артистичните среди.

Любо Нейков претърпя шумен неуспех с предаването си „Дъ Шоуто“, което бе свалено от ефира на Би Ти Ви само след няколко епизода заради слаб зрителски интерес.

„Ние сме готови, когато телевизиите пожелаят нещо подобно, но не можем да говорим за 10-12 бройки и как до края на годината нямаш право да снимаш на друго място… Да подписваш малоумни договори, а на всичко отгоре заплащането е доста унизително“, отговаря Любо Нейков на въпрос на Кристина Патрашкова в нейния подкаст дали „Комиците“ ще имат нови епизоди. Така се оказва, че един от най-талантливите ни актьори е останал зад борда и като продуцент, и като шоумен. Според запознати, Любо в момента се издържал с театрални проекти и отдавайки няколко имота под наем в София, които закупил в по-добри времена.

Евтим Милошев също е в затруднение. Миналата година той и екипът му заснеха втория сезон на криминалния сериал „Дяволското гърло“ с Владо Карамазов и Теодора Духовникова. Излъчването трябваше да стартира тази есен по Нова, но изненадващо бе отложено за по-добри времена. Според източници на Lupa.bg, най-вероятно сериала ще бъде показан идната пролет.

„Уж заснехме втория сезон и трябваше да тръгне есента, а нищо не се чува. Няма и реклами. Може би е зле и не искат да го излъчат. За да не се излагаме. Кой знае“, възмути се един от актьорите в продукцията Владо Карамазов в социалните мрежи наскоро.