Край на лукса: Антония Петрова смени яхтата с надуваема лодка

Миската стана кожа и кости

Нещо за четене
14:18 - 08 Юли 2024
4586
Край на лукса: Антония Петрова смени яхтата с надуваема лодка

Антония Петрова и мъжът ѝ отпрашиха за Гърция, където обмислят да прекарат цяло лято. По думите на миската мястото предлага чудесни възможности за забавления както за малки, така и за големи.

„Открихме сезона в Гърция и не можем да бъдем по-развълнувани! Пясъкът под краката, кристално чистата вода и ароматът на средиземноморска кухня ни заобикалят отвсякъде. Наслаждаваме се на всяка секунда от слънчевите дни и топлите вечери! А вие планирате ли да посетите южната ни съседка това лято?” – написа тя в социалната мрежа.

Малко по-късно перничанката показа, че е заменила луксозните яхти с надуваема лодка и именно с нея плава семейството в морето, пише в. „Уикенд”. „Скъсахте ли джоба? Защо сте с надуваема лодка, къде е луксът, който постоянно демонстрираш?” – заяждат се последователи на блондинката, но тя не ги удостоява с никакво внимание.

Наред с плажните си наслади обаче Антония демонстрира и доста поотслабнала фигура. В последните седмици се забелязва драстична промяна във визията ѝ, като килограмите бързо-бързо падат надолу. И докато преди време г-жа Батинкова бе по-скоро закръглена, отколкото с фини форми, днес нещата изглеждат коренно различно. Антония поразително прилича на Светлана Гущерова, която тежи едва 39 кг. Дори на последователите ѝ направи впечатление, като повечето я разкритикуваха за прекалено кльощавото й тяло. Част от виртуалните приятели на блондинката се усъмниха дали не се вталява с фотошоп, защото често снима обилните трапези на семейството, което не крие, че са чревоугодници. От кадрите ѝ в последните месеци се вижда, че определено има промяна в начина, по който изглежда. Има и предположение, че блондинката може да дължи вталяването си на медикаментите за диабетици, които станаха популярни като „инжекциите на Галена”.

„Уикенд” узна, че семейство Батинкови са си наели гръцка вила за два месеца. Мъжът на миската се е спазарил за добра цена и те въобще не мислят да се прибират в София до началото на септември. Българи, разпознали семейството в южната ни съседка, издават, че неотлъчно до тях са двете бавачки на синовете на перничанката – Благовест и Ивайло, които се грижат за децата, докато родителите им си почиват.