Край на проблемите с лиценза на Левски

В момента чужденците, с които разполагат столичани, стоят на „Герена“ на честна дума

Спорт
10:58 - 14 Април 2021
2976
Край на проблемите с лиценза на Левски

За втора поредна година Левски успя да реши проблема със своя лиценз за следващия сезон в българския елит.

Както е известно, през миналата пролет това стана със забавяне. Причината беше, че комисията на БФС поиска „сините“ и Локомотив Пловдив да изчистят някои дупки в документите си. В крайна сметка и двата отбора успяха, а на "Георги Аспарухов" затвориха устите на враговете си, които им чертаеха черно бъдеще.

Сега от началото на годината началниците се постараха да чистят задължения, които наследиха. Те бяха свързани най-вече с напусналите футболисти в края на миналото първенство, а и малко преди него.

В момента чужденците, с които разполагат столичани, стоят на „Герена“ на честна дума. Причината за това е, че клубът влезе в режим на забавяне на още една заплата. Това дава възможност на легионерите да разтрогнат договорите си на момента.

На този етап обаче нито един от тях няма такова намерение или поне не го е изказал гласно.

Известно спокойствие ще настане с парите, които Левски ще получи за трансфера на Найджъл Робърта.

Освен това отпадането на мерките срещу COVID-19 ще даде шанс за рестарт на кампанията с членските карти, която беше замразена заради забраната за струпване на хора на едно място. Продажбата на виртуални билети за мача с Лудогорец също може да донесе известен приход.