Кралица Летисия изкопира Меган Маркъл

И двете кралски особи бяха с еднакви поли по време на последните си публични изяви

Мода
13:25 - 02 Ноември 2019
10684
Кралица Летисия изкопира Меган Маркъл

Стилът на Летисия Ортис – кралицата на Испания, винаги е предизвиквал възхищение в модните и медийни среди. Умението ѝ да демонстрира безупречен стил, вкус на обличане и класа., където и да се появи, е оценено както от критици, така и от всички останали.

Способността ѝ правилно да подбира дрехите си за конкретните поводи е отдавна доказана. Този път обаче експерти забелязаха един отличителен елемент от тоалета на Летисия, силно наподобяващ на аутфита на Меган Маркъл отпреди няколко дни. С други думи, и двете кралски особи бяха с еднакви поли по време на последните си публични изяви, пише woman.bg.

Припомняме, че по-рано тази седмица херцогинята посети замъка Уиндзор, за да говори за равенството между половете. За събитието тя се появи в стилен ансамбъл от керемиденочервена кожена пола тип „молив“, дълга до коленете и прилепнала по тялото, и свободно поло с V-деколте. Рядко ще видим Кейт Мидълтън с подобен тоалет, затова в медиите тогава се запитаха дали това не е поредното нарушение на протокола от страна на Меган.

Що се отнася до кралица Летисия, таблоидите винаги са проявявали към нея по-голяма симпатия, дори и в моментите, в които е излизала извън рамките на кралските норми. Въпреки че са далеч по-пестеливи на критики спрямо стила ѝ, зоркото им око този път веднага долови прилика на тоалета ѝ с този на Маркъл.

Интересното е, че кралица Летисия бе заложила на същата пола, в същия цвят, за събитие на Корейска корпорация за насърчаване на търговията в Сеул, Южна Корея, състояло се на 24 октомври. Испанският крал Фелипе VI и съпругата му бяха за два дни в страната, за да обсъдят двустранното сътрудничество в сектори, сред които икономика и търговия. Разликата беше единствено в това, че я бе комбинирала с бяла копринена риза. Макар полата с марка BOSS да стои по различен начин на кралските особи заради разликата във фигурите им, едно е сигурно – и двете изглеждат ослепително!

Снимка:hellomagazine.com