Кралицата на "Инстаграм" достигна 300 милиона последователи

Нещо за четене
15:46 - 14 Януари 2022
2742
Кралицата на "Инстаграм" достигна 300 милиона последователи

Може не всеки да има профил в Instagram, но пък със сигурност са много малко хората, които въобще не са и чували за социалната мрежа.

Месечните ѝ потребители са милиони, а от това са облагодетелствани звездите и инфлуенсърите, разбира се, за които колкото повече последователи - толкова по-добре.

Не от вчера последователите на Кайли Дженър в Instagram са милиони, но от People разбираме, че профилът ѝ е постигнал завиден успех.

Оказва се, че Кайли Дженър е първата жена, която успява да достигне границата от 300 милиона последователи в Instagram.

Първата жена и едва третата известна личност, която може да се похвали с подобно постижение. Преди нея с 300 милиона последователи се похвали Кристиано Роналдо, който в момента има дори повече - 389 милиона. Лео Меси също отскоро има 300 милиона.

Най-следваният акаунт в социалната мрежа е официалният такъв на Instagram, който има 460 милиона последователи. През годините, преди Кайли Дженър да оглави класацията при жените еднолично, на върха бяха Ариана Гранде, а преди нея - Селена Гомес.

Постижението на Дженър идва след като през последните два месеца е доста "по-тиха" в Instagram и не публикува толкова често. В момента е в очакване на второто си дете от Травис Скот, пише lifestyle.bg.