Красен Кралев: Морфов, ще изхвърлиш ли бияча Васил Драганов от театъра?

Бившият министър на спорта защити журналистката Андреа

Нещо за четене
17:20 - 17 Февруари 2023
9503
Красен Кралев: Морфов, ще изхвърлиш ли бияча Васил Драганов от театъра?

Изповедите на бившите съпрузи - актьора Васил Драганов и Андреа разразиха истинска война в социалните мрежи. Стотици приятели и последователи на жената на комика изказаха своята съпричастност към нея. Бившият министър на спорта Красен Кралев също защити блондинката, видя Lupa.bg.

Припомняме, че преди дни Васил заяви: "Жена ми Андреа си изнесе багажа от къщи, без да ме предупреди, докато бях с децата на море. Пренесе се при своя приятел. Той е по-възрастен от мен кебапчия. Прилича на дядо. Държи скара в нашия квартал. И сега е бременна от него." 

Последва признание от Андреа, която сподели, че дълго време е криела в тайна животът, който е живяла, а именно - на тормоз, нещастие и малтретиране.

"Дълго време отлагах да напиша това, вярвайки, че мога да избегна разкриването на най-личния си свят публично, в името на децата си. В момента обаче осъзнавам, че това не може да продължи, защото бях оклеветена брутално в ефира на БНТ и след това пред други колеги журналисти от човека, който в една голяма част от живота ми беше целият ми свят."

Ето какво написа Красен Калев във фейсбук:

"И се натъжих, и се ядосах като четох изповедта на журналистката Андреа Драганова, която познавам и уважавам. Не искам да повярвам какво е преживяла тази жена и майка. Но съм сигурен, че всяка нейна дума е истина.
Насилието и психическият тормоз са недопустими! Проблемът не е в закона. Проблемът е, че като общество продължаваме да търпим насилниците. И жертвите, освен физическите удари от техния т.нар. „мъж“, накрая отнасят и „шамарите“ на общественото мнение.
Абсурдно е да се толерира даването на трибуна и сцена на насилниците! Говоря за Васил Драганов, комикът-бияч на жени. Той дава интервюта в БНТ и играе на сцената на Народния театър. Защото знае, че насилниците са недосегаеми. Дори са го взели в постановката „Хъшове“ на Александър Морфов. По този повод искам да напомня, че актьорът Евгени Будинов беше изхвърлен с обиди от Морфов заради „политическа принадлежност“. Хайде, Морфов, сега ще изхвърлиш ли и Драганов, за това, че тормози майката на двете си деца?
Или за политическия опонент няма никаква толерантност, но насилникът е добре дошъл на сцената?