Краси "дои" Паулина от "Фермата"

37-годишният мъжага е хвърлил око на силиконовите прелести на никарагуанката 

През ключалката
17:21 - 18 Септември 2019
24590
Краси "дои" Паулина от "Фермата"

Красимир Джунов си е набелязал мома за "доене". 37-годишният мъжага е хвърлил око на силиконовите прелести на никарагуанката Паулина, стана ясно в последния епизод на шоуто "Фермата".

Между стопанствата на бедните и богатите се издига триметрова стена, символ на разединението, но наточеният автомонтьор Краси Джунов и военният Станислав Борисов работеха по покрива на спалното помещение се насладиха максимално на гледката.

„Ти си си набелязал вече коя да доиш, 500 кубика те чакат там“, отбеляза Станислав към Краси, който през последните дни открито флиртува с Паулина.

Двамата все по-често се усамотяват в дълги разговори, държейки ръцете си през прозорчето в стената, като истински Ромео и Жулиета.

„Това е нечовешко, бате, трябва да викаме лекар! Мина доста време, сами сме, а те си шляпат по бански и по хавлии само!“, отвърна Джунов.

Станислав и Краси приседнаха удобно на покрива и от птичи поглед станаха свидетели на още по-изгаряща слабините им гледка – бившата „Мисис България“ Мариана Маринова и палавата Паулина отидоха в банята. Докато шефката на силиконките у нас поливаше с чайник Ванегас, воайорите Краси и Станислав се насладиха на голите гърди на никарагуанката.

Ванегас влезе в шоуто с визитка на момиче, издържащо се от задоволителния си сексуален живот и предстои да видим дали ще го обогати допълнително в риалити предаването. 

Паулина има богат сексуален опит