Краси Радков се провали като водещ на „Денсинг старс”

5-часовият маратон отчая зрителите

Нещо за четене
21:37 - 23 Февруари 2024
208457
Краси Радков се провали като водещ на „Денсинг старс”

Публиката нямаше търпение да види как ще се завърне новия „Денсинг старс” след 10 години прекъсване. Само, че останаха неприятно изненадани от проточилия се безумно дълго първи тур. След който и ентусиазма на зрителите постепенно взе да се изпарява.

Като основна причина те виждат, че едно шоу не може да е с продължителност толкова време. Колкото да е интересно едва ли има човек, който да се закове за 5 часа пред малкия екран.Другият дразнител се оказаха водещите. Най-много критика отнесе Краси Радков, който според публиката няма място в шоуто, нищо,че преди години е участвал.

Най-нелепи бяха закачките му с Илиана Раева и публиката реагира така:”Да си сменят сценаристите, какви са тия тъпи шеги, опитват се да имитират „Капките”, но много неубедително! А водещите да ги пратят на логопед!”, „Краси копира Рачков, опитва се да импровизира, но не е във вихъра си, даже чужденецът в журито е по-интересен от него!, пишат дори най-върлите фенове на комика и казват, че не е за това шоу. Не харесаха и Алекс Раева, която напоследък е наедряла много и се чудят защо именно тя партнира на Краси Радков.