Кръстаич върти номер на Перуките, бяга в Израел!

Еврейският Макаби Хайфа вади двойна заплата за пишман специалиста

Футбол
16:31 - 30 Март 2023
3518
Кръстаич върти номер на Перуките, бяга в Израел!

Много е вероятно селекционерът на националния отбор по футбол Младен Кръстаич да напусне поста си до седмици, пишат сръбските медии. Според тях той е фаворит да стане треньор на израелския Макаби (Хайфа). Тимът се бори за шампионската титла в местното първенство.

„Кръстаич ще напусне позицията в българския национален отбор, защото ще трябва да поеме отбора на Макаби (Хайфа) от Израел“, пишат в сръбския "Блиц". Според тях треньорът ще получава 400 000 евро годишно, което е доста повече от заплатата, която му цакат Боби и Ко.

В момента Кръстаич се разписва под 24 000 евро месечно, за да може Черна гора и Унгария да ни пердашат като брашнян чувал.

Настоящият треньор на израелския тим Барак Бахар след края на сезона ще застане начело на сръбския гранд Цървена звезда, а Кръстаич е фаворит за негов заместник.

49-годишният специалист, който в момента е начало на България, има опит в израелското първенство. Той води другия местен гранд Макаби (Тел Авив) през сезон 2021/22.

Според информациите търговецът на ракия Кръстаич не може да приеме острите критики по негов адрес за представянето на националния отбор на България. Той отлично е разбрал, че кликата на перуките начело на БФС го готви за изкупоителна жертва на поредния си провал и смята да ги прецака, като си тръгне преди да го уволнят.

В същото време сърбинът не оправда очакванията, след като националния ни тим започна с две поражения в квалификациите за Евро 2024 с 0:1 в Разград от Черна гора с 0:3 от Унгария в Будапеща.

Сърбинът пое България през последния цикъл на Лигата на нациите.