Кръстю Лафазанов разкри как се справя с болката след смъртта на Елена

Казах си, че трябва да живея и за жена си, а не егоистично, споделя актьорът

11:00 - 09 Септември 2024
1725
Кръстю Лафазанов разкри как се справя с болката след смъртта на Елена

Известният български актьор Кръстю Лафазанов разкри как се чувства 2 години след загубата на съпругата му Елена Начева. Въпреки трудностите, Лафазанов намира утеха в хумора и силата да продължи напред, като живее не само за себе си, но и за нея.

"Трудно се справям с живота, най-вече с битовите неща. Не мога и да се предавам. Трудно ми е, пък и не искам", заяви актьорът в интервю за Нова телевизия. "Не се гледам като стока. Не може да се търгува с човешката душа."

Лафазанов сподели, че след загубата на Елена му е било изключително трудно да се справи с болката, но открил смисъла да продължи живота си в нейна памет. "Казах си, че трябва да живея и за жена си. Това е смисълът на живота, не да живея егоистично."

Актьорът открито говори за това как се е променил след нейната смърт и как е намерил сили да продължи. "Не мога да кажа, че се свиква без нея, защото това е най-близкият ми човек. Знам, че е на другото място, където след това ще се видим."

Хуморът е спасението му в тези тежки моменти, както самият той казва: "Хуморът е спасението от болката." Въпреки загубата, Лафазанов остава верен на професията си и намира смисъл в това да разсмива хората, дори когато самият той е изпълнен с тъга.

Лафазанов не пропусна да коментира и сегашната политическа ситуация в България. "Трудно е да разсмиваш хората в днешно време. Има такива в Народното събрание, които всеки ден гледат да правят обратното - разплакват ги," казва актьорът с присъщия си хумор. "Политиката ме разсмива, когато виждам как се мъчат да манипулират, лъжат и си вярват, че и ние им вярваме. В крайна сметка няма да им се получи да съсипят народа според мен", категоричен е той.