Крисия едва завършила училище

Имах много слаби моменти в Музикалната академия, беше голямо предизвикателство това училище

Нещо за четене
18:24 - 10 Юли 2023
40888
Крисия едва завършила училище

Крисия е пред погледите на публиката още от най-ранното си детство. Всички я познават като детето чудо и момичето, което накара с гласа си цяла България да се гордее.

Младата БГ звезда тази пролет завърши средното си образование и вече е готова да направи първите си стъпки в света на големите.

“Училището най-накрая свърши. Много вълнуващо беше. Много се гордея с това, че завърших. Честно го казвам, защото във всяко училище има много предизвикателства и много голямо изграждане. Това е цяло възпитание, друго семейство, други хора, които те възпитават и показват, дават съвети. Абсолютно всичко” – разказва певицата.

Крисия заявява, че училището не е за нея. Не се страхува да признае, че е имала и слаби моменти, но е категорична в мнението си, че именно тях идват и поуките.

“Със сигурност имах много слаби моменти в Музикалната академия, която завърших. Аз, като човек, който е доста смел и обича да рискува, имах доста слаби моменти. Но всяко място си има слабите моменти. Това те учи реално. Трябва да има и долу, и горе, за да можеш да знаеш къде е балансът. Но със сигурност беше голямо предизвикателство това училище” – обяснява изпълнителката.

Учителят, който ще помни винаги ,е госпожата й по пеене: “Тя е човекът, който ме спасяваше в много ситуации в училище. Съветът, който ми е давала е да “стискам зъби и да додрапам до края”, защото каквото и да си говорим, не знам дали съм единствена, но със сигурност не съм единствена, но ученето не е за мен. Аз съм човек, който ще се научи от някаква ситуация. Това да седна и да отворя някой учебник – просто не е за мен”.

Необходима й е пауза от музикалната кариера

Крисия сподели, че проявява интерес и към актьорското майсторство и иска да учи точно това.

“Със сигурност музиката е налице. Тази пауза, която правя с музиката, за мен е задължителна, защото променя много неща – в стила, в израстването. Хората очакват “Детска вселена”, но светът е вече по-голям. Имам и нов интерес и се вълнувам много. Това е актьорското майсторство” -разкрива порасналото момиче.