Крисия разплака всички в "Като две капки вода" с емоционално изпълнение в памет на баща си

Шоу
09:07 - 03 Май 2022
4068
Крисия разплака всички в "Като две капки вода" с емоционално изпълнение в памет на баща си

Крисия разплака всички в шоуто "Като две капки вода" в понеделник вечерта с емоционално изпълнение в памет на баща си. Тя излезе на сцената, въпреки тежката загуба, която понесе преди броени дни. Младата певица се прости с баща си и именно на него посвети изпълнението си в шоуто.

Въпреки че Бутонът на късмета отреди на Крисия да имитира Кристина Агилера, изпълнявайки „Burlesque”, певицата пожела да смени песента с “Hurt”. Изпълнението разплака публиката в залата, както и участниците в предаването. По-късно тя спечели и първото място в снощния лайв. 

"Татко ни учеше да не се спираме пред никакви трудности. Правя го заради него и заради себе си," каза 17-годишната певица. Баща й Марин Тодоров почина внезапно на 53-годишна възраст след масивен инфаркт.

"Крисия ще се изправи срещу най-трудната задача – не само в това шоу, но и в живота си“, обяви водещият Димитър Рачков преди изпълнението на момичето.

„Бутонът избра атрактивна задача за Крисия, но съзнавайки загубата й, дадохме възможност да излезе от шоуто. Но тя доказа, че макар и малка, показа сила, за да продължи“, допълни и Герасим Георгиев – Геро.

„Ако беше тук си заслужава да чуе това послание. Има много неизказани неща от мен към него“, каза 17-годишната певица.

След емоционалното изпълнение, посветено на баща й Марин, публиката със сълзи и на крака я аплодира.

Знам как се чувстваш, но знам, че татковците помагат някъде оттам, просълзена заяви Хилда Казасян, която е част от журито.

„Благодарим ти, че намери сили да си тук тази вечер и да му кажеш "Сбогом“, каза Димитър Рачков.

„Мисля, че с тази песен казах достатъчно. Благодаря Ви“, заяви Крисия. Момичето спечели снощния епизод на "Капките" и завърши: "Сърцето ми е с всички вас."