Криско изплака: Не си виждам децата

Нещо за четене
13:07 - 07 Декември 2021
4105
Криско изплака: Не си виждам децата

Криско призна, че рядко вижда децата си през седмицата, но през свободните си дни се посвещава изцяло на малчуганите си.  

„През седмицата почти не виждам децата и затова през уикенда се старая да наваксвам. Бабите и дядовците помагат, когато могат. Всички млади родители знаят, че е много трудно да си намериш бавачка, да си намериш правилния човек, така че за момента сме сами“ – разказва Кристиан Талев.

Хитмейкърът обясни в телевизионното интервю, че е много зает заради професионалните си ангажименти, но винаги е щастлив с децата покрай себе си, заради чистата обич, с която го даряват.

„Най-чистата любов, най-голямото безгрижие, най-голямата искреност виждаш в очите на детето си. Затова всички им казват, че са едни малки ангелчета, защото те нямат нищо друго в тях освен любов“ – споделя с вълнение той.

Въпреки упоритите слухове, че Криско и половинката му Цвети са разделени, той отрича това да е така. Спекулациите се подклаждат и от факта, че от дълго време двамата не са качвали обща снимка в социалните мрежи.