Криско най-после задоволи жена си

Габровецът заведе половинката си на Малдивите

Нещо за четене
15:52 - 01 Март 2024
3904
Криско най-после задоволи жена си

Криско и половинката му Цвети отдъхват на Малдивите. Звездното семейство си подари мартенска ваканция до екзотичната дестинация, като всеки от двамата  се похвали пред последователите си в социалните мрежи с любопитни моменти от почивката си.

Криско заложи на екстремно и забавно катерене по палма, като пусна серия фотоси и кратко клипче. „Инстаграм срещу реалност“, написа той, демонстрирайки положените усилия да се качи на дървото.

Оказва се, че силен приятелски гръб и стол са нужните атрибути за достигането на целта, а после и някой, който да ти дръпне стола, за да повисиш на палмата безпомощно.

Нежната му половинка Цвети пък се впусна в далеч по-приятни занимания. Тя направи фотосесия от ваната и то по токчета, за да покаже луксозните си чехли на известен бранд.

Проверка показа, че 8-дневна почивка в тузарското бунгало със самолетна програма струва около 5400 евро на човек, или малко над 21 400 лева.  Явно този път Криско, за когото се твърди, че никак не обича да се харчи, е решил да развърже кесията и да погледи жена си.