Криско официално стана чалгар

Нещо за четене
17:49 - 29 Октомври 2020
3759
Криско официално стана чалгар

Криско официално стана чалгар. В момента рапърът подготвя кючек. Той прие предизвикателството за една седмица да направи изцяло нов музикален проект – текст, музика и клип. 

Ръкавицата бе хвърлена от Николаос Цитиридис, който по време на гостуването на рапъра и Галена в студиото му заяви в ефир, че хитмейкърът не може да направи такава песен.

Хитовият изпълнител и автор обеща, че в срок от една седмица фолк певицата ще направят „най-бруталния кючек“ и ще го пускат на всеки час в дискотеките. И не само ще създадат песента, а и ще успеят в срок от една седмица да заснемат клип и да дойдат в студиото, за да го представят още следващия петък, 30 октомври.

„Снощи този младеж Цитиридис ми каза: „На бас, че не можеш да направиш кючек!” Кой не може, бе? Дръж ми бирата. За една седмица ще направим с Галена най-бесния кючек, съществувал някога. Ще ми казва той, че не мога… На габровец не се говори така“ – написа Криско в социалната мрежа.

Парчето ще е готово още този петък, заяви изпълнителят. Ясно е, че Галена също ще участва в проекта, по свое желание.

„Ден втори от седем. Имаме идея за текста, започваме да правим музиката. Който може да прави музика и иска да се включи, може да ни помогне. Бийтмейкърите да правят кючеци за един ден и да ми ги пращат“ – обърна се към последователите си рапърът.

Феновете пък могат да съдействат за направата на парчето като споделят кои са любимите им кючеци, защото така ще може да ориентират автора в каква посока да твори.

Оказва се, че „Кораба“, „Помпа“, „Рамзи“, „6 без 10“, „Дарт Вейдър“ и „Покемон кючек“ са някои най-често споменаваните заглавия от почитателите на кръшните ритми.

Припомняме, че Криско и Галена вече имат реализиран дует – „Красиви лъжи. Няколко години преди това, габровецът създаде за фолк звездата хита „Мама ураган“.