Кристиан Кирилов проговори за гей порното

Митака от „София ден и нощ“ имал само месец връзка с палавата Дени от „Игри на волята“, не гледал сериозно на нея

Нещо за четене
14:54 - 18 Декември 2023
8075
Кристиан Кирилов проговори за гей порното

Актьорът Кристиан Кирилов реши да отговори на няколко неудобни въпроса. Митака от „София ден и нощ“ записа видео в YouTube, където говори за първата си работа, жените си, връзката си с Денислава от „Игри на волята“ и „Един за друг“, както и за бившата си съпруга Джулия, пише в. „Уикенд“.

Мачото започна откровенията си с това, как се е препитавал като дете. Той е продавал цветни метали и желязо, липа, орехи, кестени и какво ли още не. „Едно време беше много модерно да се ядат печени кестени. То май и сега е модерно и хората ядат“, започва забавния монолог Кристиан Кирилов. Като пълнолетен бившият на фолк певицата Джулия е работил като фризьор, сервитьор, масажист, охранител. „Никога не ме е било срам да се трудя. Няма срамна работа“, категоричен е шуменецът.

Със съпругата си Джулия

Митака отговори на зрителите и защо е толкова черен и отхвърли съмненията, че е циганин. „От април месец ходя гол в автокъщата, направил съм си място, където мога да ходя по боксерки, за да съм еднакво черен. Аз по принцип съм си по-мургав, не ходя по солариуми“, заяви той. Кирилов стопанисва автокъща в София и от нея идват основната част от приходите му. Видеото от 16 минути е пълно с бисери, определено не е за изпускане, а натуралният Кристиан говори дори и за физиологичните си нужди.

„Не съм снимал гей порно, както и каквото и да е друго порно. Но това е много разпространена клюка. Отивам сутринта да акам и един приятел ми праща клипа с порно актьор, който поразително прилича на мен. Изтървах си телефона в сифона, помислих, че съм аз, но не съм. Това е някакъв кубинец ли, испанец ли, венецуелец ли – казвал се Виктор Ром. Приликата ни наистина е много голяма“ – изясни ситуацията със секс клипчетата мургавелкото, който твърдо отрича да се е снимал в порното с мъже. Бившият на Джулия също отрича да спи с представители от собствения си пол, каквито слухове вървяха преди време. „Знам, че дрънкат всякакви неща за мен – в началото се връзвах, но отдавна не обръщам внимание“, каза той.

Порнозвездата Виктор Ром, с когото бил объркан Кристиан Кирилов. Двамата си приличат поразително

Шоуменът признава, че не харчи пари с лека ръка. „Аз съм много практичен. Готвя си сам, харча по 300 лева на седмица, понякога съм стигал и до 150 лева. Икономичен съм. Имал съм 4–5 връзки, а съм спал с 20, най-много с 25 жени“ – твърди Митака, но никой не му вярва.

Той не скри, че връзката му с Денислава от „Игри на волята“ е продължила само месец и половина и не е била сериозна. „Ние бяхме месец и половина заедно, за каква връзка можем да говорим – това беше нещо временно и двамата знаехме, че ще е така“, категоричен е той и отхвърля думите й, че е възнамерявал да й предлага брак в края на шоуто. „Аз още не се бях развел по онова време, как да й предложа на нея?”, признава мачото, който почти си призна, че с Дени е било само секс.

С Денислава

Митака говори с голяма любов за бившата си жена Джулия и категорично заявява, че умира от яд, че я изпуснал от живота си. „Летвата от Джулия е вдигната много високо и не знам коя ще е тази, която ще я прескача. Тя е изключително добър човек и заслужава най-доброто“, казва той. Двамата са се развели заради различия в характерите, твърди той, а според слухове красавицата го е хванала да й изневерява.