Кристиан Кирилов: Връзката с Денислава от “Игри на волята” беше само sex

Бившият на Джулия изобличи в лъжа риалити героинята

Нещо за четене
14:41 - 07 Декември 2023
11550
Кристиан Кирилов: Връзката с Денислава от “Игри на волята” беше само sex

Кристиан Кирилов отговори на Денислава от “Игри на волята”, като я уличи в лъжа. Бившият на атрактивната финалистка от риалитито обясни своята версия за това дали е щял да й предложи брак във формата, каквато теза лансира тя в онлайн подкаст.

Кристиан Кирилов пусна кратко видео в социалните мрежи, като категорично заяви, че твърденията на Дени са пълна лъжа.

Думите му идват в отговор на твърденията на бившата му половинка, че е благодарна на Мартин, че я отстранил преди финала на “Игрите”, защото иначе Кристиан щял да се яви като близък на Дени и пред цяла България да й предложи брак, за да насочи вниманието на хората към себе си. Всичко тава щяло да стане на последния съвет при водещата Ралица.

“Няма как след като си бил с някой един месец, да говорим за връзки и отношения, които се градят с години. Такива неща като бракове и по-сериозни неща се случват вследствие на опознаване, така че звучи нелепо и безумно да предлагам брак. Никога не съм имал намерение да й предлагам” – казва актьорът и попфолк певец и ясно показа, че за него връзката им е била само сексуална.

Припомняме, че той и фолк звездата Джулия сложиха край на брака си, като това е станало заради изневяра на мачото, но дали е точно заради забежката му с Денислава, или заради друга, не е ясно.

По признанията и на Кристиан Кирилов, и на Денислава двамата са имали отношения преди тя да влезе в “Игри на волята”.

Последната оцеляла жена в Игрите сподели, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на попфолк певицата Джулия за всичко, което й е причинила с поведението си.

Между другото стана публично достояние и краткотрайната връзка между Денислава и победителят Иван Рълев. Двамата признаха, че са имали отношения след излизането от предаването, но по думите им не са били един за друг.