Кристиано Роналдо получи нов шамар - вече не е титуляр

Спорт
10:58 - 12 Септември 2022
2036
Кристиано Роналдо получи нов шамар - вече не е титуляр

Кристиано Роналдо загуби статута си на титуляр в Манчестър Юнайтед. Това обаче не е единственото поражение на португалеца на старта на сезона. Англичаните пишат, че той е останал без статута "най-добър играч" на отбора, който е имал във всички клубове, в които е играл през последното десетилетие и половина.

Играчите на Ерик тен Хаг и Манчестър Юнайтед смятат, че Маркъс Рашфорд се е превърнал в играча, без който отборът не може да започне мач този сезон.

Личността и най-вече развитието на Маркъс Рашфорд, доведоха до новия статут, който англичанинът има в съблекалнята на Манчестър Юнайтед.

Маркъс Рашфорд беше решаващ за победата срещу Арсенал (3:1), мач, в който отбеляза две от попаденията за Манчестър Юнайтед, но той вкара и решителния гол срещу Ливърпул.

Кристиано Роналдо участва в стартовите 11 на Манчестър Юнайтед само в два мача този сезон, като отборът загуби и двата двубоя. Португалецът стартира мачовете срещу Брентфорд с 0:4 във втория кръг на Висшата лига и Реал Сосиедад с 0:1 в първия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Роналдо искаше да напусне клуба това лято, свързваха го с много отбори в цяла Европа, но в крайна сметка остана на "Олд Трафорд".

Той има договор с Манчестър Юнайтед до края на този сезон и от настоящата гледна точка е много трудно да се очаква да го видим с фланелката на този клуб в този момент през 2023 г.