Кристиано Роналдо започна с мрънканията

В Южна Африка се бъзикат с португалеца

Спорт
15:13 - 06 Януари 2023
3294
Кристиано Роналдо започна с мрънканията

Кристиано Роналдо е едва от няколко дни футболист на Ал Насър, а вече започна да се разпорежда в клуба от Саудитска Арабия. Роналдо иска да се заобиколи с някой от благоверните си и избраникът е съотборникът му в националния отбор на Португалия Пепе.

Кристиано вече е провел разговори с ръководството на Ал Насър с идеята да го убеди да привлече Пепе от Порто. Наскоро президентът на „драконите“ Жорже Нуно Пинто да Коща заяви, че защитникът може да остане в клуба колкото пожелае.

Двамата освен много близки приятели, се познават отлично и на терена и винаги са се подкрепяли. Те играха заедно в Реал Мадрид, където дори в трудните моменти, свързани със скандали с Жозе Моуриньо, направиха общ фронт.

Пепе ще навърши 40 години през февруари, но на Световното първенство в Катар показа, че все още е в състояние да играе футбол на най-високо ниво.

По време на представянето си в Ал Насър Кристиано Роналдо допусна сериозен гаф и каза, че се намира в Южна Африка, а не в Саудитска Арабия.

Тази грешка бързо се превърна в хит в социалните мрежи, а не остана незабелязама и от официалната страница на туризма в РЮА в Twitter.

„Търпеливо чакаме Роналдо да пристигне... Винаги добре дошъл в Южна Африка“, гласеше текстът на публикацията, продружена с видео на един от стадионите в страната.