Кристиано си тръгва от "Олд Трафорд", ако не хареса избора на треньор

Спорт
17:35 - 07 Януари 2022
1696
Кристиано си тръгва от "Олд Трафорд", ако не хареса избора на треньор

Кристиано Роналдо ще обмисли дали да не напусне Манчестър Юнайтед в края на сезона, ако изборът на ръководството за нов треньор не му хареса. Португалецът има договор до 2023 г., но ще търси ново поле за изява при положение, че ситуацията в клуба не се промени.

Роналдо се завърна на "Олд Трафорд" с идеята да помогне на тима да се бори за трофеи. Той е разочарован от развитието на сезона и състоянието на отбора. След смяната на Оле Гунар Солскяер с Ралф Рангник имаше някакво подобрение, но не достатъчно голямо и Ман Юнайтед го чака тежка битка, за да си осигури участие в следващото издание на Шампионската лига. Ако тимът не си осигури място в най-престижния клубен турнир, това ще е тежък удар за амбициите на Кристиано.


Португалската звезда не е очарован от използваната схема от Рангник, а атмосферата сред играчите е на много ниско ниво и се говори, че много от тях са недоволни и искат да си тръгнат. Фаворитите за мениджър на "червените дяволи" от лятото са Маурисио Почетино, Ерик тен Хаг и Брендън Роджърс.