Кристина Апългейт: Пенсионирам се!

Вероятно това е последното ми шоу за награди като актьор, призна звездата от "Женини с деца"

Новини
17:59 - 01 Март 2023
4579
Кристина Апългейт: Пенсионирам се!

51-годишната актриса от сериала "Женени с деца" изглеждаше страхотно с нейната елегантна черна кадифена рокля на Christian Siriano, докато присъстваше на наградите SAG 2023 в неделя вечер, хванала за ръка 12-годишната си дъщеря Сейди Грейс Ленобъл.

Облечена в рокля в смокинг стил със сатенени ревери и дълъг шлейф, звездата - която беше диагностицирана с множествена склероза в началото на 2021 г. - се подпираше на черния си бастун.

Апългейт беше пуснала свободно косата си, устните ѝ бяха яркочервени и не носеше никакви бижута. Междувременно малката Сейди беше облечена в тон с майка си. Тя носеше елегантен панталон в комбинация с черна шапка.

Актрисата е номинирана в категорията "Изключително изпълнение на женска роля в комедиен сериал" за ролята си в "Мъртва за мен". Наградите SAG за 2023 г. вероятно ще бъдат „последните ѝ награди като актьор“, споделя тъжно самата тя.

„Вероятно това е последното ми шоу за награди като актьор, така че за мен това е голяма работа“, каза Апългейт.

„В момента не мога да си представя да ставам в 5 сутринта и да прекарвам 12 до 14 часа на снимачна площадка“ Диагнозата множествена склероза на Апългейт преди това я принуди да спре внезапно заснемането на третия и последен сезон на „Мъртва за мен“, подлагайки се на лечение по време на паузата си.

Сериалът в крайна сметка беше възобновен и сезон 3 стана достъпен за гледане на 17 ноември 2022 г. Въпреки всичко Апългейт обаче няма да изчезне напълно от Холивуд, като отбелязва, че планира да прави множество озвучавания, за да изкара малко пари, за да се увери, че дъщеря ѝ е нахранена.