Кристина от "Ергенът" овършала Даниел Петканов?

Юристката подлудила от претенции продукцията, пробвала се и при Слави Трифонов

Нещо за четене
21:06 - 16 Март 2023
6602
Кристина от "Ергенът" овършала Даниел Петканов?

Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто „Ергенът” преди седмица, май е имала вземане-даване с Даниел Петканов. „Уикенд” попадна на снимка на мацката с Лудия репортер, която е направена през пролетта на 2017 г., малко преди Дани да се събере с Александра Богданска. Според запознати двамата са имали кратка и неангажираща сексуална афера.

Оказа се, че Кристина от години се пробва да пробие на малкия екран. Тя е участвала при Слави Трифонов в забавното предаване „Вечерта на Северозапада“. В предаването Георги Милчев – Годжи, Краси Радков и Борис Солтарийски представят хумористични и интересни случки от бита и ежедневието на този район. Момата от „Ергенът” е гостувала във „Вечерта на Северозапада” през 2020 г.

Фръцлата, която докара до лудост Евгени Генчев на личната им среща, явно много иска да е известна и се пробва във всевъзможни тв формати. В миналото тя е участвала и в два фолк клипа. Тунингованата блондинка не спря да недоволства в предаването и да показва претенции. Тя не била доволна от нищо по време на краткия си престой в Турция. Не одобрявала роклите, грима, храната, дори си позволила да поиска смяната на часа на снимките, защото си почивала. Екипът, Евгени и останалите момичета били крайно изнервени от непрекъснатото мрънкане на красавицата от Бяла Слатина.

„Радвам се, че си тръгнах, а ако искате да знаете причината, нека Евгени да я каже, ако има смелост”, написа Кристина в инстаграм дни след като напусна шоуто.

Блондинката е свикнала да излиза с богати мъже, който да я глезят и да й угаждат. Заради това е смятала, че и в „Ергенът” всички ще примират по красотата на юристката. Кристина е завършила право в УНСС и е правоспособен юрист. Тя работи във фирмата на баща си, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Един поглед на профила й в инстаграм може да ни накара да се запитаме дали риалити героинята ходи с миниоблекло и на работното си място в Следствието. На кадрите Крис прилича на танцьорка в бар, но не и на адвокат. Едва ли някой би взел на сериозно юрист с подобна предизвикателна външност, смятат зрителите.