Кристина се нахвърли яростно върху "Ергенът" Евгени

Фръцлата докара до лудост пианиста

Нещо за четене
19:58 - 03 Март 2023
10190
Кристина се нахвърли яростно върху "Ергенът" Евгени

Нафуканата Кристина Пламенова се оказа нищо повече от поредното миловидно личице, но нравът й накара болшинството зрители да си плюят в пазвите и да се кръстят.

Фръцлата, която докара до лудост Евгени Генчев на личната им среща, напусна предаването, оставайки без роза от пианиста. Унижение, каквото не е срещала нито една участничка в нейното положение и през първия сезон с Виктор Стоянов.

Реално Генчев постъпи правилно и бе аплодиран от зрителите. Скучната, мрънкаща, сборсучена Кристина дори не успя да подаде една тема за разговор, а не спря да недоволства и да показва претенции. А после, на всичко отгоре, се зае да плюе Евгени и да го нарича момченце, пише kliuki.bg. 

"Радвам се, че си тръгнах, а ако искате да знаете причината, нека Евгени да я каже, ако има смелост", нареждаше Кристина. След което заяви, че Генчев не е типа мъж, който може да я впечатли, защото бил още дечко.

"Смятай след като "дечкото" Евгени не те изтърпя, как ще те изтрае един истински мъж, с ум и опит. Че той ще те изрита на първия час, ма, темерут смотан", попиляха я потребители в нета.