Крият името на арестувания бияч на Поли Паунова

Новини
20:46 - 06 Август 2020
9386
Крият името на арестувания бияч на Поли Паунова

Провокаторът от конференцията на ГЕРБ, който изби телефона от ръцете на журналиста Поли Паунова и й нанесе няколко удара, е бил задържан днес следобед за срок от 24 часа. От СДВР обаче засега отказват да съобщят името на агресора с мотив, че все още се водят действия по разследване и установяването на други участници в бруталното меле.

Този лумпен, нападнал Поли Паунова, е задържан за 24 часа, но самоличността му все още остава официално неизвестна.

Според източник на Lupa.bg, арестуван е личен бодигард или шофьор на боса на охранителната фирма БОДУ СОТ Тихомир Тотов, прочул се вчера като баровецът, дошъл на конференцията на ГЕРБ с поръчков „Мерцедес“ за 300 000 лева с регистрационна табела С ТТТТТТ. Опорочената заради баталните сцени вчерашна конференция на ГЕРБ в "София Тех Парк" бе охранявана от БОДУ СОТ, но от управляващата партия не са наели фирмата, а тя е имала дългосрочен договор за охрана със "София Тех Парк". Твърди се, че агресорът е част от футболната агитка на "Левски". От "БОДУ СОТ" категорично отрекоха с писмо до медиите техни служители да са замесени в боя над протестиращи и журналисти. От охранителната фирма обаче не дават обяснение защо не са задържали биячите.

Неофициално се твърди, че арестуваният вандал е работил като шофьор или бодигард на охраняващия конференцията на ГЕРБ шеф на БОДУ СОТ Тихомир Тотов.

По-рано през деня състезателят по тайбокс Симеон Стойчев бе обявен за хулиганът, нападнал Поли Паунова. Малко след като бе посочен като побойникът от протестъри-детективи в социалнаа мрежа Фейсбук, Стойчев деактивира профила си, което наля вода в мелницата на слуха, че стои зад нападението. Негови познати обаче дадоха неопровержимо доказателство, че не професионалния бияч е нападнал Поли Паунова – агресорът с маската няма татуировка като неговата.

Първоначално посочения като нападател на журналиста Поли Паунова професионален боец Симеон Стойчев е с татуировка, която го оневинява.