Криза?! Христо Иванов пръска 250 бона за реклама във фейсбук

Политика
15:00 - 12 Януари 2021
4880
Криза?! Христо Иванов пръска 250 бона за реклама във фейсбук

Христо Иванов пръска 250 000 лева за предизборна кампания само във фейсбук. Откъде са парите? Това се чуди журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков. Екс политикът пусна следния пост във фейсбук:

ББЦ и мен за дарения от джоба ми с платени данъци и две дарения по 1000 лева ни съдраха от проверки НАП, Сметната и Прокуратурата 2014 год. Сигурно сте забравили...Сега Христо Иванов харчи 250 бона (250 хиляди лева) само за реклама във ФБ в тази криза и няма кой да го пита откъде са парите!!!

Бившият офицер от НСО полк. Николай Марков също атакува бившия правосъден министър с аргумента, че се е договорил с управляващата партия ГЕРБ.

"Отворено писмо до Христо Иванов. Изслушах запис от интервюто, което направи за БНР пред Силвия Великова. Не мога да те позная, Христо! Сякаш си бил отвлечен от извънземна цивилизация, която ти е извадила духовното съдържание на тялото и го е подменила с друг човек. Никак не ми е приятно да усещам как се страхуваш да произнесеш името на Борисов, а го наричаш "човекът от джипката".

Не посмя и да изречеш думата "мафия" и да я свържеш с този човек от джипката, защото новата ви изборна опорка видимо е концентрирана върху субекта Иван Гешев и някакво си ДПС. Знаеш защо е някакво си! Проблемът е, че дори всички депутати да се съгласят със смяната на Гешев, както настоявате от ДБ и правите обществено внушение, че това е решение на всичките ни проблеми, всъщност вие пак правите услуга на Борисов. Знаете го, нали?

И знаете, че е по негово допущение. Фокусирането на общественото внимание в незначителна посока е всъщност разсейване на вниманието от съществения проблем - застъпничеството на ЕНП и ЕК за този от джипката ви. А когато разсейвате общественото внимание от него, вие му давате нов живот и бъдеще. Мисля си, дали бъдещето на европейския политически лидер Борисов - лицето на ЕНП в която също членувате, не е ракетата носител на собственото ви бъдеще? Не знам, но предполагам, че има връзка, заради политическото и финансово влияние на ЕНП над самите вас", написа експертът по национална сигурност Николай Марков във фейсбук.