Крокодила чака внучета-близнаци

Дъщерята на Емил Милев - Габриела, ще става майка

През ключалката
14:48 - 17 Юни 2019
11269
Крокодила чака внучета-близнаци

Легендарният магистрален бандит Емил Милев – Крокодила ще става дядо на две момчета-близнаци. Новината, че дъщерята на престъпника - Габриела, е бременна, Крокозила научил в затвора, където търка наровете за пореден път, пише „България Днес”. Атрактивната брюнетка е в напреднала бременност и всеки момент на бял свят се очаква да се появят близнаците.

Габриела е по-голямата от двете дъщери на Емил Милев. Преди седмица бъдещият дядо бе сурово наказан от апелативните спецмагистрати със 17 години и половина килия като лидер на престъпна група, извършила четири грабежа, отвличания и опит за убийство на полицай.

Преди година по същите обвинения Милев бе оправдан и бе на косъм да напусне затвора. Вместо да се прибере тогава у дома, той бе скоростно прибран зад решетките, след като се сдоби с ново обвинение. След 10-годишно разследване прокуратурата вкара в спецсъда случай с грабеж на близо 200 000 лева от магазин „Била” на ул. „Софийски герой” в столичния кв. „Хиподрума”.

Крокодила е стар познайник както в подземния свят, така и на съдиите и прокурорите. Емил Милев е популярен освен като професионален пресътпник, и като редовен жалбоподател по дела срещу магистратите, които внасят обвинителни актове и гледат делата срещу него, както и срещу журналисти, отразяващи неволите му с Темида. Според запознати бандитът с прякор на влечуго води над 500 дела срещу враговете си.