Крум Савов скочи на Би Ти Ви и Лудогорец

Садистите си поръчват и коментаторите ли?, пита телевизионният водещ

Новини
12:50 - 01 Декември 2023
72531
Крум Савов скочи на Би Ти Ви и Лудогорец

След снощния мач на Лудогорец в Лига на конференциите срещу Спартак Търнава болшинството от хората останаха недоволни от крайния резултат - 2:1 в полза на разградчани. Е, разбира се, има и такива, което със задоволство се усмихнаха в последната минута, когато "зелените" вкараха победното си попадение. Крум Савов, който от доста време се подвизава в телевизията на Слави Трифонов - "7/8", възропта срещу коментара на срещата.

Двубоят беше поверен на знанията и гласа на Валери Генов, който този път успя да вбеси доста хора пред телевизорите, а един от тях е и Савов, който преди години беше водещ на предаването "Спортен свят" по Нова телевизия.

"С леко неудобство, ама да попитам садистите от Би Ти Ви - защо след Никола Кацаров, сега ни причиняват и Валери Генов? Освен тези от Лудогорец да си ги поръчват...", написа гневен в профила си във Фейсбук телевизионният водещ.

Това беше достатъчно, за да завалят като ноемврийски сняг още жлъчни коментари под поста му.

Емил Коцев пише: "Такъв несъстоятелен коментар отдавна не съм слушал. Реакцията му при гола беше потресаваща, монотонно и без грам емоция".

А Крум Савов допълни: "И не само - това неспирно, досадно, ненужно нонстоп говорене до припадък, излишна информация, без следене на събитията на терена. Много обременяващо!".

И още две по-интересни мнения, обобщаващи картинката на спортните коментатори у нас:

Милко Миланов: "По този повод да кажа - Мичмана в днешно време нямаше да се класира по никоя тв! Той не знаеше езици, пък и никога нямаше да вика "гооооол" на мач срещу Унгария, за да докажем, че сме по-добри от Гибралтар (това последното не е много сигурно)".

Константин Илиев: "Наистина по-добре да върнат в студията Теди Кацарова, Тони Дачева, Гала, Банда Банда, Славена Вътова или Румен Руменов - поне ставаше шоу... Нали всичко е рейтинг?".