Крумовград тресна и ЦСКА 1948

Новакът записа втора победа в първенството

Спорт
07:31 - 15 Август 2023
2444
Крумовград тресна и ЦСКА 1948

Крумовград изигра много силен мач и победи ЦСКА 1948 с 1:0 в пловдивския квартал "Коматево" в последния двубой от петия кръг на efbet Лига.

Точен за домакините беше Даниел Миланович в 72-рата минута. Той отбеляза страхотно попадение с шут от далечна дистанция.

Срещата бе ръководена от варненския рефер Драгомир Драганов, който отсъди дузпа в полза на домакините в 30-ата минута, но ВАР се намеси и съдията отмени решението си.

Двата тима нацелиха гредата по веднъж, а официален дебют с "червената" фланелка записа Никола Илиев. 

ЦСКА 1948 търсеше връщане към победите, но така и не успя да намери правилния път. Футболистите на Атанас Рибарски започнаха отлично сезона - победа над Левски насред "Герена".

Последва успех с 3:0 над Пирин (Благоевград), за да дойдат мачовете с ФКСБ в Лигата на конференциите, където "червените" отпаднаха с общ резултат 2:4.

След това отборът допусна изненадващо реми с Хебър (Пазарджик) насред Бистрица, което го отдалечи от челните места във временното класиране.

Крумовград си припомни какво е победа, след като започна сезона с успех над Лудогорец с 1:0, но след това загуби от ЦСКА с 0:1, от Черно море с 1:3 и от Берое с 0:2.