Крушарски: Ако ще сменяме Боби с Бербатов , мерси!

В управлението на футбола няма нужда от бивши играчи, категоричен е босът на Локо Пд

У нас
13:03 - 16 Октомври 2019
1845
Крушарски: Ако ще сменяме Боби с Бербатов, мерси!

Босът на Локомотив Пд Христо Крушарски не вижда алтернатива на Борислав Михайлов начело на БФС лицето на в Димитър Бербатов, който наскоро официално приключи активната си кариера. Според Крушарски в управлението на футбола не са нужни бивши играчи, независимо от приноса им.

„Ако ще сменяме Михайлов с Бербатов, мерси! Хората да си спомнят как бе сменен Иван Славков навремето и какво беше състоянието на футбола ни при него и какво е сега. Боби поне беше до Батето някоя и друга година и бе понаучил това-онова. Аз лично към него не бих казал лоша дума. Хора, които не са давали пари за футбола, не могат да го управляват. Стига с тия легенди и ветерани, дето правят школи, за да прибират пари от такси. Трябва друг подход. Казах го и преди време – следващият президент на БФС трябва да е човек с опит като мениджър. Който е ръководил хора и е носил отговорност. Не ни трябват бивши футболисти в управлението”, коментира босът на Локо Пд, цитиран от „Меридиан мач”.

Бербатов се превърна в най-голямата ни футболна звезда през последните 15 години. Когато се отказа от националния отбор през 2010 г., на изпроводяк Митко хвърли репликата: „Когато ви омръзне да ви лъжат, може да ме повикате, някой да ви оправи футбола”. През 2017 г. пък бившият голмайстор взе тапия в НСА по специалност спортен мениджмънт.  

Снимка: Lap.bg