Крушарски: Искам да строя централната трибуна, печалбата ще я дам на Локо

Спорт
15:48 - 22 Юли 2024
3870
Крушарски: Искам да строя централната трибуна, печалбата ще я дам на Локо

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че е твърдо решен да участва с негова фирма в изграждането на централната трибуна на стадион „Локомотив“ в пловдивския парк „Лаута“.

„С моята фирма „Дом за Локомотив Пловдив“ подадох документи за участие в търга за избиране на изпълнител по изграждането на централната трибуна на съоръжението. От другите 3 трибуни 2 са готови, а трибуна Спортклуб е в напреднало строителство.

Досега все се канех да участвам в строителството им, но този път взех решение и както ви казах, подадох документи. Ако спечеля търга, в което силно се съмнявам, обещавам, че печалбата ще отиде за подобряване на базата на Локомотив Пловдив. Опасенията ми са породени от факта, че търгът е зададен с параметри, които ще доведат до спечелването му от страна на конкретна фирма“, заяви Крушарски.

Запитан какво се случва с централния нападател Мичи Нтело и защо не игра в първия мач срещу Арда, Крушарски каза пред dsport, че футболистът е здрав и всичко е въпрос на треньорските решения на Любослав Пенев.

На този етап няма оферти към нападателя на Локомотив Пловдив.