Крушарски подготвил на Митко Илиев девойка за подарък, феновете започнаха да го ругаят

Нападателят на Локомотив Пд стана Футболист на годината у нас за втори пореден път

Спорт
15:45 - 20 Януари 2021
2573
Крушарски подготвил на Митко Илиев девойка за подарък, феновете започнаха да го ругаят

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, призна нещо много интересно, свъзрано със звездата на отбора Димитър Илиев. Вчера голмайсторът и капитан на Смърфовете спечели за втори пореден път приза Футболист на годината.

"Ако Митко Илиев не беше женен, щях да го наградя с една девойка, но няма да му развалям семейството. Бих го наградил и тази година с "Футболист на годината" и с Купата на България. Преди три години той дойде и ми каза, че не иска да ходи повече никъде, поиска да се разберем. Човекът дава всичко за себе си и за колектива. Това признание му вдига летвата бая високо, сега трябва да защитава титлата си, бая зор ще види", призна Крушарски.

Бизнесменът е доволен от наградата на своя капитан, но болшинството от феновете нападнаха веднага Илиев, след като в официалния профил на БФС във Фейсбук беше публикувана новината и снимка на нападателя с екипа на България.

"Пълен фарс! Митко е страхотен пич... и дотам", "Три-четири мача за националния - има 2 гола в тези мачове, колкото всъщност имахме вкарани в последните квалификации", "Какъв е тоя комик? За два тъча ли го избраха?!", питат потребители на социалната мрежа.

Едно име, което разбуни духовете и разрази още повече дискусията, е това на Андрей Аспарухов. Но се оказа, че не е синът на синята легенда Гунди, а просто съвпадение на имената. "А със какво футболистът от Чавдар-Микре- Етрополе (б.а. - визира защитникът на ЦСКА Валентин Антов, който остана втори в класацията) е по-добър? Какво е спечелил в кариерата си?"

"Никеца Михайлов трябваше да вземе трофея за най-дебел футболист, а Божинката за най-образован", "Щом такива като Димитър Илиев печелят футболист на годината, какъв национален отбор търсим, язък за младите таланти", "Какво се учудвате? Журналистическите пристрастия винаги си казват думата! Един от най-добрите футболисти в Европа, в ония години - великият Димитър Якимов, не е избиран за футболист на годината! Лефскарщината не е от вчера", "Само за да не е Вальо, го избраха смешниците...", "Мартин Камбуров трябваше да спечели от уважение към всичките му успехи през годините!", са още част от мненията.

Разбира се, имаше е положителни коментари в защита на Димитър Илиев.

"Кой е алтернатива, да попитам за пореден път? Митко не е Меси и Роналдо, но това е нивото на бг футбола. Кой е заслужил повече, освен Божката Краев", "Колкото и да се смеете, този пичага беше най-постоянният български футболист последната година. Не е велик, но на фона на другите ни “звезди” той направо е комета извън орбитата. Поправете ме, ако греша", "Определено е най-добрият футболист в последните години! Честито!", "Тук се изказват някакви капацитети, които повечето са пристрастни и освен селски галоши друго не са обували, да не говорим за бутонки! След Митко Илиев се сещам само за Антон Недялков като български футболист, който хваща окото. Другото е брак и бутане отвсякъде!"