Крушчич: Ръководството решава бъдещето ми

Около ЦСКА винаги има интриги, твърди сръбският наставник на армейците

Спорт
15:41 - 29 Май 2020
1770
Крушчич: Ръководството решава бъдещето ми

Не е имало разговори между Милош Крушчич и ръководството на ЦСКА относно бъдещето на сръбския наставник на стадион "Българска армия". Това разкри самият той в интервю за Канал 3 във връзка с появилите се информации, че Стамен Белчев ще поеме отбора от новия сезон.

"Трудно ми е да дам отговор на този въпрос. Причината е, че не съм аз човекът, който решава дали ще остана, или ще бъдa сменен. Моята задача е да подготвям отбора, а тази на ръководството - да прецени дали аз съм техният човек. Дали съм нужен на този отбор, или не съм нужен. Имам ли резултати, или нямам", сподели Крушчич.

"С ръководството не съм имал разговори по този въпрос, говорим си нормално. Има много медии, които търсят интриги. За тях само е важно кой какво е казал, на кого е казал. Около ЦСКА постоянно се създават интриги. Дали е нарочно? Мога да кажа, че има и такива случаи, за да се навреди на хора, които сега са в отбора".

За Купата на България, Крушчич оприличи шансовете на ЦСКА като равностойни на останалите полуфиналисти.

"Купата е специфичен турнир. Всеки иска да победи и това е основната цел. В първенството може да прилагаш тактика (б.а дали да играеш за равен), докато за Купата всички играят за победа. Ще бъде трудно. Мисля, че сме добър отбор и виждам в разговорите с футболистите, че искат да постигнат желания резултат".

По темата за рестарта на първенството - сръбският треньор разкри, че ЦСКА е бил сред отборите, които са искали да се играят максимално мачове. В заключение той добави, че не е човек, който се предава и отборът му ще се бори до последно за второто място.