Крясъци и скандали в съблекалнята на Юнайтед

Виковете се чували дори в съседната стая на Сити

Спорт
14:19 - 04 Октомври 2022
2466
Крясъци и скандали в съблекалнята на Юнайтед

Манчестър Юнайтед претърпя тежка загуба от градския съперник Манчестър Сити с 6:3 в дербито между двата тима в неделя следобед, а с по един хеттрик за “гражданите” се отличиха Фил Фоудън и Ерлинг Холанд.

По този начин домакините прекъснаха серията на гостите от четири последователни успеха в Премиър лийг, включително такива в дербитата с Ливърпул и Арсенал.

“Червените дяволи” започнаха много слабо срещата и изглеждаха напълно обезверени, а до почивката вече губеха с четири попадения, което се случва за втори път от началото на сезона след двубоя с Брентфорд. 

Вестник “Сън” информира, че на почивката в съблекалнята на тима е станало доста горещо, а крясаците са били толкова силни, че са се чували в съблекалнята на домакините.

Най-активни в тирадата за “събуждане” на своите съотборници били Бруно Фернандеш и Лисандро Мартинес, които на висок тон говорили на съотборниците си.

Това даде известен резултат, защото в крайна сметка играчите на Ерик тен Хаг изиграха по-добро второ полувреме, в което отбелязаха три попадения, макар крайният резултат да достигна нови унизителни за тима от “Олд Трафорд” висоти след получените шест попадения.