Кубрат Пулев на 42 г.: Благодарен съм, затова съм щастлив

Боксьорът призова българите да не чакат на политиците, а сами да действат, за да се променят нещата

Новини
12:06 - 04 Май 2024
3071
Кубрат Пулев на 42 г.: Благодарен съм, затова съм щастлив

Струва ми се безсмислено да казвам, каквото и да е на политициите. На българите искам да кажа да не чакат на полтииците, да бъдат будни и хора със самочувствие, които да променят стуацията и да влияят на процесите. Не да са стадо. Това пред бТВ боксьорът Кубрат Пулев навръх 42-рия си рожден ден. 

 "Не мога да разбера защо хората се предават толкова лесно или защо бягат", добави той, като заяви, че едва ли някога ще влезе в политиката, тъй като "няма подобни желания и амбиции".

"Във вкъщи се стремя да предам всичко, което съм научил, на поколението. Не съм бързал да имам деца. Въпреки че мислех, че съм готов още на 25. Всяко нещо в живота трябва да е в правилното време и място. Смятам, че дори подраних", каза боксьорът. 

"Смятам, че съм изключително добър баща. Винаги съм благодарен, затова съм щастлив и с добро настроение. В основата на всичко е благодарността - това е природен закон. Християнството ни учи да сме добри, отзивчиви и да прощаваме. Стремя се да прощавам истински, не само да го казвам, не да го държа вътрешно - тогава не си простил. Когато простиш, просто трябва да забравиш, че се е случило", посочи още Кубрат Пулев.

"Жените са цветя и трябва да им се дава любов, за да могат да цъфтят", убеден е той.

"От нищо не се срамувам, не защото съм високомерен, а защото винаги съм се стремял да се движа по балансирана линия, която ми е начертана от моите майка и баща. Когато човек е отгледан правилно, това остава за цял живот", подчерта Пулев.